top of page
Writer's pictureLaima Buša

Vēlies parunāt pie kafijas krūzes par darbinieku labbūtību?

Darbinieku veselības un labbūtības jautājumi man ir ne vien darbs. Tā ir pēdējo gadu mana personīgā misija un būtiska profesionālā interese. Tādēļ vēlos uzzināt, kā iet Tev ar darbinieku labbūtības un veselības veicināšanu? Un, ja Tev nepieciešams - padalīties ar savu pieredzi un zināšanām.


Mana iecere - satikties uz 30 minūtēm Zoom. Bez maksas un bez kādām pārdošanas sarunām. Tikai tas, kas Tevi interesē!


Es ticu - pieredzes apmaiņa vienmēr noder un iedod papildus motivācijas devu.

Šeit īss video par šo iniciatīvu, kas palīdzēs notiekt, vai esam uz "viena viļņa":


Kāpēc es šo daru?

Kā jau minēju, tā ir mana personīga un profesionāla interese, tādēļ vēlos gan gūt labāku izpratni, gan satikties ar cilvēkiem, kuriem šī tēma arī ir aktuāla.


Otrkārt - man ir sajūta, ka daudziem speciālistiem, kuriem darbinieku labbūtība ir viņu pienākumu sfērā, trūkst iespējas dalīties pieredzē un pārrunāt jautājumus un izaicinājumus, kas ar to saistīti.


Tādēļ šobrīd, kamēr nedaudz brīvāks, aicinu uz virtuālu kafijas krūzi, kurā pārrunāt Tev aktuālus jautājumus par darbinieku labbūtības, veselības vai ergonomikas jautājumiem. Labprāt padalīšos ar savu pieredzi un zināšanām, un uzzināšu Tavu redzējumu, pieredzi, kā arī jautājumus, kas Tev rodas saistībā ar labbūtības tēmām.


Ja vēlies norezervēt 30 minūšu sarunu (vēlreiz - šis ir pilnīgi bez maksas), aizpildi formu šeit. Vai raksti uz e-pastu info@veselsbirojs.lv


Tēmas par un ap labbūtību, kuras varam pārrunāt:

- Darbinieku labbūtība: aktualitāte un ar ko sākt

- Darbinieku labbūtības, veselības veicināšanas pasākumi: tēmas, formāti, atbalsta pasākumi, pieredze - kas strādā labāk u.tml.

- Darba aizsardzība un veselība: sākot no likumdošanas līdz praktiskiem pasākumiem

- Ergonomikas jautājumi, tās ietekme uz produktivitāti un darbs attālināti


Piesakies uz sarunu, aizpildot formu šeit: https://forms.wix.com/r/7089949270438052210



Nedaudz par mani (īsā CV versija):

Mani sauc Laima Buša. Esmu projekta Vesels Birojs izveidotāja, kura ietvaros kopā ar lektoriem un nozares profesionāļiem – sākot no fizioterapeita, uztura speciālista līdz psiholoģijas jomas pārstāvjiem, veidojam mācību programmas un nodrošinām atbalsta pasākumus darbinieku fiziskās un mentālās veselības un labbūtības veicināšanai.


Mana interese par labbūtību, šķiet, sākās vēl tad, kad šis vārds Latvijā nebija “izgudrots”: kad pabeidzu 2.līmeņa augstāko izglītību darba aizsardzībā, savu diplomdarbu veltot psihoemocionālajiem riskiem darbā.


Kopš tā laika (nu jau vairāk kā 10 gadus) gan darbojoties darba aizsardzībā, gan personāla vadībā, viens no maniem darba jautājumiem ir bijis: kā palīdzēt kolēģiem justies labāk, būt veselīgākiem, līdz ar to – arī produktīvākiem.


Man ikdienas darbā palīdz arī maģistra grāds komunikācijas zinātnē un daudzi kursi un semināri par stresa vadības, veselības un labbūtības jautājumiem.


Kādas varētu būt nākotnes iespējas?

Cerams nākotnē varam veidot plašāku pieredzes apmaiņas grupu, kur satikties ar citiem personāla jomas speciālistiem un vadītājiem, kuriem labbūtības un darbinieku veselības jautājumu ir būtiski .


Man šķiet, tik daudziem tas ir vajadzīgs!


Uz saziņu,

Laima, Vesels Birojs

1 comentário


Membro desconhecido
02 de ago.

Sveiki! Es biju nesen izšķīries no draudzenes un meklēju veidus, kā atgūt savu pašapziņu un seksualitāti. Pēc ieteikuma no drauga es nolēmu izmēģināt Eskorts Latvija, platformu ar reāliem kontaktiem un intīmām tikšanām Latvijā. Es sazinājos ar sievieti, kas piedāvāja erotiskās masāžas un citas pakalpojumu iespējas. Mēs tikāmies pie viņas mājās, kur viņa uzņēma mani ar burvīgu atmosfēru un relaksējošu mūziku. Masāža bija fantastiska un atvērusi man jaunas sajūtas. Mēs pavadījām nakti, daloties mūsu vēlmēs un fantāzijās.

Curtir
bottom of page